Make your business better.


Čo je "trvalo udržateľná" reštaurácia?
Európsky parlament definoval udržateľný rozvoj ako zlepšovanie životnej úrovne a blahobytu ľudí v medziach kapacity ekosystémov pri zachovaní prírodných hodnôt a biologickej rozmanitosti pre súčasné a budúce generácie.
Inými slovami: Neobmedzený, resp. nekontrolovaný rast nie je udržateľný
v prostredí reálne existujúcich obmedzených zdrojov.


Trvalá udržateľnosť (sustainability) sa stáva čoraz bežnejším pojmom. Dotýka sa všetkých priemyselných odvetví a samozrejme aj branže HoReCa.
Návštevníkov reštaurácií a hotelov začína zaujímať zdravotná nezávadnosť zdrojov potravín.
Ďalšími dôležitými témami sú:
dodržiavanie hygienických noriem,
nakladanie s odpadmi a separovaný zber,
vplyv prevádzky na životné prostredie,
zodpovedná spotreba a šetrenie zdrojov.


Tento produkt bol pridaný dňa 15. november 2011.

Všetky ceny v našej ponuke sú orientačné (bez DPH a bez poplatkov za dopravu)
a budú upresnené dohodou pri uzatvorení obchodu.
Copyright © 2017 GASTROAUKCIE. Powered by Zen Cart Translated by PeterB ~ WEB&More Martin Brix
Prosíme o strpenie dočasných chybičiek krásy tu na stránke. Súvisia s prerábkou dizajnu e-shopu. Vďaka za váš záujem. Budeme radi, ak nám napíšete e-mail na obchod et gastroaukcie.sk > > > > Všetky ceny v e-shope sú uvedené bez d.p.h. > > > Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií: